Domaća scena

17.10.2014.

BARF 4 u Domu omladine 26. decembra BARF
foto: PR photo
BARF 4 u Domu omladine 26. decembra

Bendovi, prijavite se od danas

Četvrti po redu BARFBeogradski autorski rock festival održaće se 26. decembra u Domu omladine Beograda, a bendovi koji žele da učestvuju mogu se prijaviti od danas!

BARF je pokrenut 2011. godine, od strane Udruženja rock muzičara Srbije, sa ciljem da se podrže mladi bendovi i da se podstakne i oživi rock scena u Srbiji.

Na prethodnim festivalima, pravo učešća imali su sastavi koji se takmiče sa numerama koje su u potpunosti autorske, zatim da nisu objavljene od strane neke renomirane izdavačke kuće, a što se tiče jezika same numere – to zavisi u potpunosti od vas! Do sada je bila praksa da stručni žiri među prijavljenim kandidatima izabere 10 najboljih, koji će se takmičiti u finalu festivala, a pobednike uvek čekaju vredne nagrade.

O svim detaljima (nagradni fond i dodatne informacije) ćemo vas obavestiti naknadno, a ono što sada treba da znate jeste da prijavljivanje za BARF 4 kreće od danas – prijava se vrši isključivo putem interneta, a pored prijave neophodno je izvšiti i uplatu kotizacije za učešće na festivalu u iznosu od 1200 dinara. Poslednji dan za prijavljivanje je 1. decembar!

Detaljnije o načinu projavljivanja pročitajte na sajtu barf.urmus.rs/barf-2014/prijava

Oživimo našu rock scenu - prijavite se na BARF 4!

Ostavi
komentar

Povezano