Domaća scena

14.11.2013.

Bane Lalić MVP: Uskoro premijera novog spota Bane Lalić MVP
foto: Promo fotografija
Bane Lalić MVP: Uskoro premijera novog spota

"Neka košta kol'ko košta"

Bane Lalić i njegov bend MVP obradovaće nas za koji dan novom pesmom koja nosi naziv “Neka košta kol’ko košta”.

Kako i dolikuje, za pesmu je, uz podršku Prestigio-a snimljen i spot koji ćemo premijerno videti u ponedeljak 18. novembra u 20h na regionalnom MTV kanalu.

Odgovarajući na pitanje kako je i kada napisao ovu pesmu Bane je rekao: “Pesma "Neka košta kol'ko košta" nastala je u trenutku kada je moj životni put došao do raskršća. Ona govori o tome kako je sve u nama i kako čovek samo treba da prati svoja osećanja, svoje srce i svoju energiju bez obzira na uticaj sredine ili materijalna dobra”.

Spot je sniman na jugu Španije i u Beogradu a ekipa iz benda je otkrila jednostavan način kako da se brzo “prebaci” sa plaže u Španiji u park kod Ušća. O čemu se zapravo radi saznaćete ako pogledate video čiju režiju potpisuje Bane Lalić dok je kamerman i ovoga puta bio Igor Miljković, zaslužan za gotovo sve spotove sastava MVP. Jedan deo pesme otpevao je poznati hip hoper Ognjen Kostić Struka a u spotu se, (pored članova benda i nezaobilaznih lepotica u bikinijima) pojavljuje i frontmen sastava Neverne Bebe Milan Đurđević.

“Ja život na neki način avanturisticki doživljavam te želim da prenesem svoju poruku u bojama koje su meni vrlo bliske. Baš tu pozitivnu energiju težim da nikada ne izgubim pa mi je drago kada i drugi to osete”, poručio nam Bane.

Do ponedeljka i premijere novog spota gledamo video za "Zvezde":

Ostavi
komentar