Domaća scena

23.08.2013.

Bane Lalić MVP: Spot za "Zvezde" Bane Lalić
foto: Youtube screenshot
Bane Lalić MVP: Spot za "Zvezde"

Ništa manje nismo ni očekivali

Čini se da je ovih dana Bane Lalić na sto mesta od jednom!

U studiju vredno radi (prvodi kraju materijal za novi album – btw. biće fenomenalan, imali smo prilike da čujemo deo), snimao je na Krfu i u Španiji i svakodnevno novi materijal  uvežbava sa momcima iz benda. Pre desetak dana bili smo na promociji nove pesme „Zvezde“ koja je održana u klubu Time Out na Adi Ciganliji gde je Bane okupio veliki broj kolega, novinara i prijatelja, a danas konačno možemo uživati i u spotu koji se pre svega par sati pojavio na sajtu YouTube. Kako i dolikuje, spot je premijerno prikazan na MTV-u ovog ponedeljka a lavina odličnih komentara i podrške nije izostala.

Baneta znamo po odličnim hitovima „Celu noć i celi dan“, „Idemo gore“, „Volim kad te volim“ i mnogim drugim, a najprepoznatljiviji je po širokom osmehu i dobrom raspoloženju koje kao mađioničar prenosi na svakoga ko posluša samo par taktova neke njegove pesme. Njegovoj magiji nije odolela ni čuvena Emeli Sande koja je pre par meseci u superlativu twittovala o njemu i njegovoj filozofiji „pusti probleme nek’ đavo ih nosi“! „Celu noć i celi dan“ je od momenta kada je postavljena na YT pregledana famoznih i neverovarnih 6,5 miliona puta što je misaona imenica i za mnoga svetska imena. „Zvezde“ su samo najava novog materijala koji je spreman i koji ćemo uskoro imati prilike da čujemo u vidu njegovog novog izdanja koje svi jedva čekamo.

Njegov životni moto je „samo veselo“ ali su njegove rime, ako malo bolje poslušate i te kako inteligentne i pozivaju na razmišljanje. Talentovan da u laganom pakovanju od sunca, mora, lepih devojaka i širokih osmeha poruči velike životne istine, Bane je neko na koga treba obratiti pažnju i od koga sa punim pravom možete očekivati mnogo. A on tek počinje i neće vas razočarati!

Ostavi
komentar