Domaća scena

16.11.2013.

Bane Lalić MVP: Kolege oduševljene novom pesmom MVP, Bane Lalić
foto: Igor Miljković
Bane Lalić MVP: Kolege oduševljene novom pesmom

"Neka košta kol'ko košta"

Grupa MVP na čelu sa Banetom Lalićem sinoć je u Colonial Sun-u, promovisala svoju najnoviju pesmu i spot “Neka košta kol’ko košta”.
 
Spot je sniman na jugu Španije i u Beogradu a iza kamere je i ovoga puta bio Igor Miljković, zaslužan za gotovo sve spotove sastava MVP. Jedan deo pesme otpevao je poznati hip hoper Ognjen Kostić Struka a u spotu se, pojavljuje i frontmen sastava Neverne Bebe Milan Đurđević.
 
Odgovarajući na pitanje kako je i kada napisao ovu pesmu Bane je rekao: “Pesma "Neka košta kol'ko košta" nastala je u trenutku kada je moj životni put došao do raskršća. Ona govori o tome kako je sve u nama i kako čovek samo treba da prati svoja osećanja, svoje srce i svoju energiju bez obzira na uticaj sredine ili materijalna dobra”.
 
Pesma je vesela i pitka mešavina reggae-a, hip – hop-a i blues-a a Bane nam kroz tekst poručuje da: “Za čuda tako malo treba, (jer) sve je do nas”. 
 
Na promociji su pored svih članova benda MVP bile i brojne kolege, izmeđuostalih i Gru, Knez, Nikola Rokvić, MaraqYa, Sajko, Marko Živić, Niggor, Marko Đurovski i naš proslavljeni novinar i rok kritičar Petar Janjatović koji je iskreno pohvalio pesmu rekavši sledeće: “Baš sam komentarisao da je pogrešno doba godine za ovakav spot ali sam se odmah i ispravio jer je zapravo još bolje što je spot izašao baš sada. Letnja pesma mnogo bolje legne u nevreme i kad je hladno kao sad. Ja sam, inače, veliki poklonik optimistične muzike a ova pesma ima pre svega muzički veoma pozitivnu crtu a i tekst, iako se govori o nekim cenama i novcu, nosi puno optimizma. Atmosfera i ideja samog teksta su jako dobro uklopljeni u svirku. A sve što iole vuče na reggae (kao ova pesma) meni se odmah “lepi” i dugo mi ostaje u glavi.”
 
TV premijera spota je u ponedeljak 18. novembra u 20h na regionalnom MTV kanalu nakon čega će biti postavljena i na servis YouTube. Pretpremijerno je možete pogledati na Red Bull sajtu klikom OVDE.
 
Ostavi
komentar

Povezano