Domaća scena

10.11.2017.

Bajaga konačno najavio novi album
foto: Youtube screenshot
Bajaga konačno najavio novi album

Imali su puno svirki tokom leta, a Bajaga i Instruktori kažu da je vreme da se posvete studijskom radu i završe novi album, nakon pet godina od prethodnog. 
 
Osam pesama smo prebacili na traku. Imaju gotove muzike i tekstove. Dve su skoro pri kraju, tri-četiri su 80 posto gotove. Imam još jednu pesmu koju radim, možda bi to bila deveta. Planiram da napravim još dve-tri, pa možda i da ne snimimo sve. Nikad ne možeš da predvidiš koliko će to trajati. Ovoga puta stvarno ne želimo da žurimo. Pet godina je od poslednjeg albuma, i pošto ne radim to često, onda bar da radim kako valja. O studiju smo se dogovorili do Nove godine, ali pošto će u tom periodu biti i koncerata, to će nas ponovo malo izbaciti iz ritma, pa ćemo, verujem, raditi i u januaru – kaže Bajaga.
 
 
Želja je da izdanje stigne do proleća, premda ne žure i kažu da nisu obavezani ugovorom. 
 
Samo mi je bitno da bude dobro, i na tome radimo. Imamo, za sada, hvala bogu, i dosta sreće. Nekako mi se čini da su se svi uželeli velikih zvučnika, velikog studija. Producent je Saša Habić, sa kojim smo uradili mnogo dobrih albuma. Biće tu možda i nekih gostiju. Za sada je jedino od ljudi van benda gitarista Saša Ranđelović Ranđa odsvirao solo u jednoj pesmi – kaže Momčilo.
Ostavi
komentar