Domaća scena

19.02.2016.

Bajaga izbacio neobičan, "holivudski" spot Bajaga i Instruktori by Brian Rasic
foto: Long Play PR Photo
Bajaga izbacio neobičan, "holivudski" spot

Saradnja sa bendom Point Blank i Dragim Jelićem (YU Grupa)

Los Anđeles i Holivud pokazali su se kao idealna scenografija novog spota za pesmu "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj", koju Momčilo Bajagić-Bajaga izvodi sa bluz bendom Point Blank i legendarnim gitaristom Yu grupe Dragim Jelićem.

"Ovo je možda jedini spot u mojoj karijeri u kome se ne pojavljujem. U stvari, ne pojavljuje se niko od muzičara koji su snimali ovu pesmu. Gledajući snimljen materijal iz Los Anđelesa došli smo do zaključka da imamo prelepe kadrove koji dovoljno govore sami za sebe", kaže Bajaga.

Dnevni deo spota "Kad mesec prospe rekom srebra sjaj" čine skejt park i kadrovi plaže Venice Beach, art deko i neo barok zgrade u ulici Broadway i vožnja ulicom Mulholland Drive, a noćni prikazuju savremenu arhitekturu u centru Los Anđelesa i vožnju Holivudom.

U spotu, koji je u produkciji Long Play-a sniman nedavno u Los Anđelesu, pojavljuje se manekenka Zorana Adžić, nekadašnja reprezentativka Srbije u atletici koja poslednjih godina radi u Sjedinjenim Državama, a većinu kadrova je uradio timelapse tehnikom kamerman Dragoslav Ulić-Dag (manjim delom je korišćen i stock footage).

Ostavi
komentar