Domaća scena

24.09.2014.

Bajaga i Instruktori u oktobru na severnoameričkoj turneji Bajaga i Instruktori
foto: Brian Rasić
Bajaga i Instruktori u oktobru na severnoameričkoj turneji

Bajaga i Instruktori nakon pet godina vraćaju se u Severnu Ameriku gde će tokom oktobra održati turneju u okviru koje će održati koncerte u Čikagu, Torontu, Vankuveru, Edmontonu, Njujorku i Vašingtonu.

"Mnogo mi je drago što idemo tamo u godini kad proslavljamo tri decenije benda. Svaka turneja po Kanadi i SAD nam je dosta značila zbog susreta sa fanovima i prijateljima koji tamo žive. Red je da i sa njima proslavimo naših 30 godina", kaže Momčilo Bajagić.

Severnoameričku turneju Bajaga i Instruktori počinju 10. oktobra u "Nikki Chicago Nightclub" u Čikagu, a slede: 11. oktobra "Opera House" u Torontu i 12. oktobra "Imperial" u Vankuveru. Beogradski bend je 17. oktobra u "Canadian Druze Centre" u Edmontonu, 18.oktobra u "Websterhall-u" u Njujorku i 19. oktobra u "The Salsa Room" u Arlingtonu (deo glavnog grada Vašingtona).

"Svi koji dođu na koncerte moći će da čuju izbor najvećih hitova. Jedva čekam da ih odsviramo našim fanovima! Peti ili šesti put idemo u Kanadu i Ameriku, a prvi put u Vašington. Posebno mi je drago što smo ponovo u „Opera House“ u Torontu, jer je to po meni najbolje mesto u Kanadi za svirku", poručuje Bajaga.

Ostavi
komentar