Domaća scena

15.11.2013.

Bad Copy ove nedelje u gostima kod Jugoslava Bad Copy i Jugoslav Pantelić
foto: Jelen TOP 10 PR Photo
Bad Copy ove nedelje u gostima kod Jugoslava

RTS 1, nedelja 23:40

Članovi kultnog beogradskog hip hop sastava Bad Copy koji čine Ajs Nigrutin, Wikluh Sky i Timbe biće gosti ovonedeljne emisije Jelen Top 10. 

Iako je publika poslednjih godina naučila da od ove zanimljive trojke može da očekuje sve osim klišea, oni su nas ponovo iznenadili pesmom i spotom „Esi mi dobar“ koji je i povod njihovog gostovanja. Pesma se nalazi na povratničkom albumu "Krigle", a spot je za samo jedan dan videlo oko 70.000 ljudi.

Autori verovatno najorginalnijih tekstova na našoj sceni uvek su zanimljivi sagovornici od kojih ćete ove nedelje čuti zašto misle da je svaki umetnik levak, koliki uticaj je na njih imala muzika 90-tih, koje naše tekstopisce smatraju najboljim i koja je uloga njihovih tekstova u društvu nesvesnog.

Pored razgovora sa Jugoslavom Pantelićem, Bad Copy je na bini Jelen Top 10 izveo pesmu “Ugovor sa Kepom”, koja na šaljiv način opisuje problem nedostatka prostora u medijima za bendove poput njihovog.  Ime emisije Jelen Top 10 se spominje u ovoj pesmi, a koja imena će voditelj najaviti kao najbolje plasirane u ovonedeljnoj listi pogledajte u nedelju u 23.40 na Prvom programu RTS i u sredu u 22.30 na Studiju B. 

Ostavi
komentar

Povezano