Domaća scena

28.05.2020.

Antonio Bratoš predstavlja prvi solo album Normalno
foto: Youtube screenshot
Antonio Bratoš predstavlja prvi solo album Normalno

Zemlja Gruva među glavnim saradnicima

Nakon niza singlova u protekle dve godine, Antonio Bratoš objavio je prvi solo-album pod nazivom Normalno, čiji izlazak prati novi singl i spot za pesmu Crni čaj.
 
Na pitanje zašto baš ovaj naziv, Antonio odgovara: „Pa sad je novo normalno popularno kao izra a ovaj album je nov i normalan. Ustvari, sve je samo nije to.“
 
Sa albuma smo do sad čuli pesme Ti nisi, Dobar akord, Može bit, a ne mora i Anananana, koja je izašla pre dve godine, kao prvi singl u saradnji sa Zemljom Gruva.
 
“Upravo ovaj novi singl je nastavak odlične saradnje sa mojim omiljenim bendom i ujedno meni najdraža pesma na albumu”, kaže Bratoš, “jer na jednostavan način opisuje kako se suprotnosti privlače dok ne dođu u ravnotežu. Normalno, nema jednog bez drugog.”
 
Tekst i muziku za sve pesme na albumu napisao je Antonio Bratoš, a realizacija celog projekta ostvarena je saradnjom sa nizom producenata i gostovanjima izvođača kao što su Zoe Kida, Konstrakta i ostali iz Zemlja Gruva, Silver, Max Kochetov i Vladimir Milenković.
 
Bratoš kaže da promotivna turneja nije opcija, bar ne u skorije vreme, iz objektivnih razloga, ali da se svakako može očekivati nov studijski materijal i nastavak dosadašnje saradnje. “Veoma sam blagoslovljen što sam u životu imao priliku sarađivati sa svim ovim divnim ljudima. Svako od njih zna kakav je doprinos dao i koliko sam im zahvalan za saradnju i za pomoć u realizaciji celog projekta. Iskreno se radujem nekom sledećem materijalu.”
 
 
Ostavi
komentar