Domaća scena

22.09.2023.

Ani Ćurčin je dosta svega
Ani Ćurčin je dosta svega

Treći singl sa albuma "Susret"

Ana & The Changes predstavljaju "Dosta", treći singl sa EP-ja Susret. Spot za singl je režirao MišaTerzić, a istovremeno je objavljen i remiks koji je radio A.N.D.R. (Andrija Gavrilović).
 
 
Trećem singlu su prethodile "Tu", za koju je Ana dobila nagradu Zadužbine Milana Mladenovića za 2021. godinu i pesma "Zla" koja je nastala po stihovima pesnikinje Milene Marković.
 
"Pesma "Dosta" je baš ta prilika koju sam čekala da pozovem Mišu da ponovo radimo spot, a tu je i briljantni Miloš Jaćimović koji je autor našeg prvog spota "Cut Loose", kao i promišljena i sjajna Ana Dubljević koja je unela element scenskog pokreta i koreografije kroz fenomenalnu glumačko-plesačku ekipu – Ana Mandić, Tamara Pjević i Jelena Đokić. Za nas je ovo jedan ozbiljan spot, jer je pesma kao neka emotivna klackalica kojoj je ovaj video dodao još nekoliko slojeva i vizura – raskida i zajedništva, ali i svih emocija tog produženog trenutka još jednog pokušaja, osvrtanja, odustajanja i na kraju prihvatanja," objašnjava Ana. 
 
Miša Terzić je već radio sa Anom na spotu "Alone", koji je do danas ostao izuzetno moćan i snažan video. Sada je motivacija bila potpuno drugačija. "Ja sam stvarno uživao! Oduvek sam želeo da napravim spot koji u sebi ima neku malu ljubavnu priču, a Anine pesme su idealne za tako nešto. Ova se bavi raskidom, puštanjem i sigurno velikom ljubavlju. Na spotu je radila divna ekipa sa kojom sam se fantastično zaigrao. Proces je bio zabavan, razigran i pun ljubavi. Nadam se da će to publika prepoznati i osetiti," kaže reditelj.

 

Ostavi
komentar

Povezano