Domaća scena

28.04.2014.

Aleksandra Kovač izdala album sa muzikom iz predstave "Jackie and Marilyn" Aleksandra Kovač
foto: YouTube screenshot
Aleksandra Kovač izdala album sa muzikom iz predstave "Jackie and Marilyn"

Aleksandre Kovač je upravo objavila svoje novo izdanje koje je izašlo za domaću etiketu Lampshade Media. Radi se o muzici iz predstave "Jackie and Marilyn“, koja je 18. aprila premijerno izvedena u New Yorku. Muziku su zajedno napisali, aranžirali i producirali Aleksandra Kovač i Roman Goršek, a radi se o autorskim kompozicijama koje donose prizvuke jazz, blues, swing muzike i ere Big bendova.

Ovo izdanje ujedno označava početak saradnje Aleksandre Kovač i izdavačke kuće Lampshade media koja će preuzeti brigu oko celokupnog autorskog kataloga prve dobitnice MTV nagrade iz Srbija, pa će se uskoro na digitalnim servisima pojaviti reizdanja albuma "Med i mleko", "U mojoj sobi", "Beogradski Glas 10", "Beogradski Glas 11", i singlova "For Better Or Worse" i "Jedna žena".

"Drago mi je što započinjem saradnju sa Lampshade mediom, i što će ljubitelji moje muzike već za koji dan moći ekskluzivno da nabave muziku iz hit predstave "Jackie and Marilyn" koja se trenutno igra u Njujorku, ali i sva ostala moja izdanja. Pripremamo puno ekskluzivnog materijala, live albuma, ali i moj novi album!" rekla je Aleksandra Kovač povodom novog izdanja. 

Ostavi
komentar