Domaća scena

24.07.2023.

15 miliona slušanja za Joker Out
15 miliona slušanja za Joker Out

"Carpe Diem" je hit na Spotifaju

Najpopularniji slovenački bend Joker Out niže uspehe. Bojan, Jure, Kris, Jan i Nace su nedavno osvajali srca publike na rasprodatoj britanskoj turneji, a za to vreme, njihov hit singl „Carpe Diem“ prešao je 15 miliona slušanja na muzičkom servisu Spotify!
 
Joker Out su vreme u Britaniji provodili sa kolegama iz benda Wild Youth, predstavnicima Irske na ovogodišnjoj Evroviziji. Na turneji su im podršku pružila mnoga poznata lica među kojima je i legendarni Lewis Capaldi
 
„Conor O'Donohoe, Cal McAdam i David Whelan iz benda Wild Youth proveli su veče sa nama pričajući o životu, a mene je to podsetilo koliko treba da budem zahvalan i koliko sam neverovatno srećan što imamo priliku da radimo ono što najviše volimo. Narednog dana Lewis Capaldi nas je dočekao nakon nastupa uz divne reči hvale i podrške. Živela nova prijateljstva i još bolje svirke“, rekao je frontmen benda Bojan Cvjetićanin.
 
Svakog 15-og u mesecu fanovi će imati specijalnu priliku da dožive delić atmosfere sa nastupa kroz web serijal pod nazivom „Welcome to the Backstage“, koji je od sada dostupan na zvaničnom YouTube kanalu Joker Out-a! Prva epizoda prikazuje avanture sa nastupa u Dablinu, dok će 15. avgusta biti objavljeni doživljaji sa nastupa u Londonu o kom svi bruje!

 

Ostavi
komentar

Povezano